NEWACADEMY

NEWACADEMY

is de opleiding van Compagnie NEWA die gericht is op de ontwikkeling en begeleiding van performance talent.

Binnen vier jaar wordt je opgeleid tot een all-round uitvoerend artiest op kwalitatief, professioneel niveau. 

Compagnie NEWA staat voor eigentijdse, veelzijdige performers die beschikken over een sterke techniek, vakmanschap en gedrevenheid. Om dit te bereiken zullen we jouw fysieke intelligentie, creativiteit en persoonlijkheid als artiest verder ontwikkelen. 

Op een wekelijkse basis word je ondergedompeld in verschillende bewegingstalen en technieken in de dans en acrobatiek, bestaande repertoire en nieuwe creaties. Hierin komen elementen aan bod als lichaamsexpressie, bewegingsexecutie en muzikaliteit.

Je zult samenwerken met inspirerende performers en docenten uit het professionele veld die jouw persoonlijke artistieke groei op jouw weg naar het podium zullen begeleiden en stimuleren.

Afhankelijk van jouw leercurve, als een bewuste communicatieve teamplayer, stroom je door naar de company waar jij wordt ingezet als waardevolle unieke toneel persoonlijkheid.

Iets voor jou? De audities voor NEWAcademy seizoen 2019-2020 vinden plaats op 17/05/2019 en 31/05/2019  te Antwerpen.

 Aanmelden doe je door een mail te sturen naar admin@compagnienewa.com met vermelding van:

*Naam

*Geslacht

*Geboortedatum

*Beschrijving van jouw specialiteit en ervaring

*Eén duidelijke recente portretfoto

*Videolink van jouw act/ervaring op muziek. Bij voorkeur een video waarop je alleen te zien bent. De video hoeft niet van hoge kwaliteit te zijn, dit mag een zelfgemaakte (trainings)video zijn van max. 7 min.